B&B De Thuiskamer

Welkom

Logeren in de oudste woning van Grou? dat kan in dit bijna 400 jaar oude prachtige rijksmonument, uit 1654. Gelegen op het mooiste plekje midden in het centrum van Grou.

Dit Unieke en Exclusieve adres voor uw overnachtingen en zakelijke bijeenkomsten ligt direct tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk, waar de sfeer van weleer nog steeds voelbaar is. Gelegen op nog geen 100 meter van het water en in het hart van Friesland, mag deze plek ideaal heten voor zowel de watersporter als de zakenman.

Maar De Thuiskamer is ook de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken, voor de rustzoeker die even de stad uit wil of gewoon even Corona ontvluchten. 

 

Deze heerlijke “Thuiskamer” is er ook voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin. Vanuit passie en authenticiteit draag ik zorg voor kwaliteit en continuït, zodat mijn gasten optimaal UIT zijn, met dat warme gevoel van THUIS!.

 

De kamers:

De Thuiskamer heeft twee gastenkamers met elk een eigen badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht, voorzien van alle moderne comfort maar waar rekening is gehouden met de oude details. De kamers bevinden zich op de eerste etage.
De Thuiskamer beschikt over een eigen ingang, waardoor u veel privacy geniet. Boekt u beide kamers, dan staat het gehele huis, de B&B, geheel tot uw eigen beschikking. 

Het pand en de plek zijn uniek en hebben in de loop der eeuwen diverse functies gehad. Vanaf april 2011 biedt het onderdak aan B&B De Thuiskamer.

Mijn naam is Fraukje Bruggink en ik ben de trotse eigenaar van deze prachtige B&B. Ik kijk er al naar uit u gastvrij te mogen verwelkomen in De Thuiskamer.

 

Gratis WiFi is in de hele B&B aanwezig.
De Thuiskamer is een Hypoallergene B&B, rookvrij en zijn huisdieren Niet toegestaan!

 

In vakantiehuis De Thuiskamer bent u UIT en toch THUIS!

 

! ivm de Corona maatregelingen is gratis omboeken ook mogelijk.

Uiteraard houden ook wij ons aan de RIVM maatregelen qua schoonmaak, ontsmetting en de 1,5 meter afstand. 

 

 

boek nu