Hier bent u UIT en toch THUIS!

Boeken

Welkom in Vakantiehuis De Thuiskamer

 

 

Vakantie vieren met een verblijf in de oudste woning van Grou? Dat kan in dit bijna 400 jaar oude prachtige rijksmonument uit 1654. De Thuiskamer biedt luxueuze en huiselijke gastvrijheid op het mooiste plekje in Grou.  

Dit Unieke en Exclusieve adres voor uw vakantie ligt direct tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk, waar de sfeer van weleer nog steeds voelbaar is. Centraal in het centrum op nog geen 100 meter van het water en in het hart van Friesland, mag deze plek ideaal heten voor zowel de watersporter en de Friesland liefhebber. Maar De Thuiskamer is ook de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken, voor de rustzoekers die even de stad uit wil of gewoon even samen Corona ontvluchten. 

De Thuiskamer is een compleet sfeervol ingericht vakantiehuis, een gezellige woonkamer, een ruime luxe keuken voorzien van alle gemakken, een grote eettafel en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en TV. De slaapkamers bevinden zich op de eerste etage. De houtkachel in de woonkamer zorgt in de wat koudere maanden voor extra heerlijke warmte en met een boek uit de bibliotheek kunt u hier ultiem tot rust komen.

De knusse binnentuin met verse munt, druiven en appels is een heerlijke plek om samen te genieten met of zonder de BBQ.

 

Gratis Wi-Fi en gratis parkeren op nog geen 2 minuten lopen vanaf De Thuiskamer

Huisdieren en roken zijn binnen niet toegestaan.

 

 

In vakantiehuis De Thuiskamer bent u UIT en toch THUIS!

 

! ivm de Corona maatregelingen is gratis omboeken ook mogelijk.

Uiteraard houden ook wij ons aan de RIVM maatregelen qua schoonmaak, ontsmetting en de 1,5 meter afstand.